Sportief dagje uit, actieve evenementen en muziek-festivals in Nederland
Ga naar de homepage van activitiez.nl
Ga naar de homepage van activitiez.nl E-zine voor uw vrije tijd Tip ons over leuke activiteiten Bekijk de linkpartners van activitiez.nl
 

Voorpagina  
Kookscholen
Evenementen
 
activitiez.nl
barz.nl
bungalowz.nl
campingz.nl
cinemaz.nl
hotelz.nl
museumz.nl
parkz.nl
restaurantz.nl
theaterz.nl
 
 

Leuke dingen doen

Struisvogelboerderij

Unieke ervaring met een intrigerende vogel!


StruisvogelboerderijDe struisvogel doet nog steeds een beetje vreemd aan in het Nederlandse landschap. Deze intrigerende vogel heeft hier desalniettemin de afgelopen jaren zijn plek verworven.

Dit wordt nog eens extra benadrukt door de opkomst van struisvogelboerderijen als Monnikenwerve te Sluis. Hier kan men terecht voor een leerzame en leuke rondleiding op de boerderij. Producten van deze boerderij zijn onder andere struisvogelvlees, tassen van struisvogelleer en struisvogeleieren.

Bij Struisvogelboerderij Monnikenwerve is de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over deze unieke dieren. Kennis die men in de afgelopen 11 jaar van het bestaan heeft verworven vanuit het dagelijks contact met deze vogels.

De beheerders van deze struisvogelboerderij zijn echte liefhebbers, dat blijkt al uit de uitvoerige informatie op de website. Vanaf maart is de boerderij weer geopend voor het publiek. Een garantie voor een gezellige dag uit met de familie, vrienden, school of collega’s!

Kijk op de website van Struisvogelboerderij Monnikenwerve voor meer informatie.


Publicatiedatum: 13-01-2008

Tags:
boerderij, dieren, Zeeland, kinderen, recreatie

Gerelateerde artikelen:
Koe knuffelen Koe knuffelen (12-01-2008)
Tropische vogels Tropische vogels (07-02-2008)

Voorpagina Activiteit Inzpiratie